Nidelv søker trener for Jenter 13

Har du en fotballtrener i magen og vil tjene noen ekstra kroner hver måned?

Rollebeskrivelse til trenerrollen i Nidelv IL finner du her, bak lenken.

Vi i Nidelv IL Fotball søker fotballtrenere på mange nivåer, nå til vårt J-13 lag, og vi ønsker du skal lede dem frem mot J16 og videre..

Nidelv er en breddefotballklubb som holder til på Tempe idrettsanlegg. Vi har et topp moderne anlegg, og en av byens beste kunstgressbaner med undervarme!

I alle aldersgrupper i klubben vår er det gutter og jenter som «satser» på fotball, mens andre mer spiller fordi det er moro og fordi kompisene eller venninnene også er med. Vi i Nidelv ønsker å ta vare på begge disse «grupperingene».

Vi søker etter både menn og kvinner, gjerne med trenerutdanning og egen spillererfaring.

I J-13 har vi allerede på plass et godt støtteapparat så her får trenere fokusere på det sportslige, og har folk med seg til hjelp. Har du en venn som kan bistå deg i jobben som trener er vi selvsagt interessert i å rekruttere begge.

Honorar etter kvalifikasjoner, men som regel nok til å spe på et studielån. Vi tilbyr også gratis kursing Grasrot Trenerkurs fra NFF og utviklingsplaner mot UEFA-B om det er interessant å satse.

Kontakt en av disse, om du er interessert!

Sportslig leder Geir Kristian Ronland, geir@nidelv-il.no, tlf 926 64 960

Ungdomsfotballansvarlig Jonny Bech, jonny.bech@nidelv-il.no, tlf 915 33 530

PS! Vi trenger flere trenere på hvert av lagene, så om noen venner vil «søke» på stillingen sammen, er dere hjertelig velkommen til det.

Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 80750
Ubetalt antall: 255
Betalt beløp: 173050
Betalt antall: 477
 

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift