Allidrett høsten 2018

Vi mangler for tiden leder for allidrettsavdelingen etter at Ingrid Nelvik har bestemt seg for å gi seg etter mange års flott innsats. Dette innebærer at høstens allidrettsopplegg står i fare.

For at planlegging og organisering av høstens opplegg skal komme i gang, trenger vi å rekruttere en etterfølger. Vi håper at en eller flere foreldre eller andre frivillige er villige til å bidra til å videreføre dette populære tiltaket for de yngste.

Vervet innebærer først og fremst å planlegge opplegg og booke trenere. Ingrid har sagt seg villig til å hjelpe til med oppstarten i høst. En litt mer utfyllende beskrivelse av vervet står her. Det er som sagt fullt mulig, og antagelig en fordel, om flere personer deler på ansvaret.

Hvis du lurer på om du eller noen du kjenner er rett person, eller du har noen spørsmål, kontakt Marius Blomli, leder av hovedstyret: leder.nidelv@gmail.com.

Tips mottas med stor takk.

Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 80750
Ubetalt antall: 255
Betalt beløp: 173050
Betalt antall: 477
 

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift