Skøyter på allidrett vinteren 2019

Vi har fått til en avtale med Robert Olsvik, som har påtatt seg å gjennomføre to økter med skøytetrening med ungene. Dette er planlagt i kommende uke (7), og i uka etter vinterferien (9).

Det blir en liten justering på tidspunktene disse dagene. Det blir trening mandag og tirsdag, men klokken 1730-1830 for alle partier. Det er best om dere møter den dagen dere vanligvis har trening, men det er ok å komme den andre dagen dersom det er nødvendig.

De vanlige instruktørene kommer til å være med på treningen for å hjelpe Robert og være kjente fjes for ungene.

Treningen vil foregå på skøytebanen på Nidarvoll skole. Vi må selvsagt ta forbehold om vær og føre, men det ser i hvert fall greit ut for den neste uka.

Vi har i utgangspunktet ikke skøyter til utlån, så vi håper at så mange som mulig har egne skøyter. Vi ber videre om at de som eventuelt ikke har egne, gjør et forsøk på å få lånt et par til barnet. Vi forstår at det ikke fungerer for alle, så vi ber om at de som eventuelt hverken har skøyter, eller har mulighet til å skaffe, tar kontakt med allidrett@nidelv-il.no så snart som mulig. I så fall skal vi prøve å organisere et lån av skøyter fra SFO.

Ungene må selvsagt også ha hjelm.

Det er ikke endelig bekreftet, men det ligger an til at skiavdelingen kan gjennomføre skitrening med ungene i de to ukene etterpå (10 og 11). Det vil komme egen beskjed om dette.

Være også obs på at det ikke er allidrett i vinterferien, dvs. 18. og 19. februar.

Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 80750
Ubetalt antall: 255
Betalt beløp: 173050
Betalt antall: 477
 

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift