NIDELV/SJETNE J15 TAR SERIEGULL

Etter en sesong med blod, svette og tårer ble Nidelv/sjetne J15 i kveld seriemester i 1.divisjon. Store og små fra Nidelv fylte nidelvhallen i blått for å heie frem J15 i sesongens siste kamp mot Stjørdal HK. Etter seier 41-14 kunne jentene slippe jubelen løs og hylles av publikum. Jentene har også...

Etter en sesong med blod, svette og tårer ble Nidelv/sjetne J15 i kveld seriemester i 1.divisjon. Store og små fra Nidelv fylte nidelvhallen i blått for å heie frem J15 i sesongens siste kamp mot Stjørdal HK. Etter seier 41-14 og en fantastisk kamp kunne jentene slippe jubelen løs og hylles av publikum. Jentene har også på forhånd tatt seieren i 2.divisjon, der siste kamp spilles 4.april mot Meldal.

Jentene takker for super heiagjeng under kampen, og retter samtidig en stor takk til foreldre og trenerteamet for en fantastisk sesong.
"og ekstra stor takk til vår trener Per Drilsvik som har gjort en fantastisk jobb, vi er glad du er treneren vår ❤️💙" (kilde: instagram @nidelvsjetne)

André Hole-Forsmo fra sportslig utvalg fikk æren av å takke laget for en fantastisk god jobb gjennom sesongen. Vi er utrolig stolte av å ha dere i klubben, og dere er flotte forbilder for de yngre lagene våre. Jentene fikk også utdelt skjorter påført "the double" i gull. Herlig kveld og herlig feiring.

GRATULERER!


Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 69000
Ubetalt antall: 220
Betalt beløp: 184050
Betalt antall: 512
 

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift