Nidelv IL og Bodø/Glimt innleder samarbeid!

(Aprilspøk 2019)Vi kan nå offentliggjøre at Nidelv IL fotball og Bodø/Glimt har undertegnet avtale om spillerutvikling og trenerutvikling for en 5 års periode.

(Aprilspøk 2019)Trenerutvikler i Bodø/Glimt Stig Johansen sier han gleder seg stort til å være med å løfte fotballen i Trøndelag. “Det er et klart mål at en Nidelvspiller i løpet av de neste 5 årene skal klare ta steget inn på Glimt sitt a-lag”, sier Stig på videomøte med Nidelv IL i lørdag ettermiddag.


I Nidelv IL er sportslig leder fotball, Geir K. Ronland, veldig glad for å være på lag med Stig igjen. “Stig vet med sin bakgrunn som toppspiller hva som kreves for å nå toppen. At han er en flott fyr er ikke noen ulempe”, sier han.

Her bilde fra da Stig skåra på RBK i cupfinalen 2003.

Bodø/Glimt har en lang og god tradisjon på å bringe frem gode fotballspillere, ikke minst til Rosenborg. Nå skal vi igjen bruke utviklingsmodellen som gav suksess i på 90 tallet hvor Glimt hadde en sentral rolle.

Konkret i avtalen ligger det

  • Nidelv IL tar inn Glimtspillere som studerer i Trondheim i lagene våre
  • Glimt trenere kommer til Tempe og holder trenerutviklerkurs
  • Nidelv IL mest lovende spillere, junior og a-lag, får hospiteringsmuligheter i Glimt

To fornøyde samarbeidspartnere fra lørdagens videomøte.Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 80750
Ubetalt antall: 255
Betalt beløp: 173050
Betalt antall: 477
 

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift