Allidrett våren 2019

Litt info om de siste ukene av årets allidrett.

Nidarvoll skole kan dessverre ikke lenger låne oss gymsal, så det blir ikke vanlig allidrett fremover. Vi gjennomfører allidrett tre uker til, og da er planen som følger:

Kommende uke har fotballavdelingen bedt pent om å få låne allidrettsinstruktører igjen, så vi forlenger med en ekstra uke fotball i allidretten. Da blir det fotball i allidretten torsdag 9. mai kl. 1700.

Uka etterpå, altså uke 20, slår vi allidrett sammen med terrengløp i Smidalen i regi av friidrettsavdelignen og skiavdelingen. Dette skjer tirsdag 14. mai. Vi satser på å få til en utendørs trening og avslutte med terrengløp. Detaljer må komme litt sener, dette må avklares litt med instruktørene.

Siste uke, dvs. uke 21, skal vi gjøre et forsøk på å få til en utendørs allidrettsaktivitet på Tempe, som er Nidelv sitt hovedanlegg. Heller ikke her er detaljene klare, men jeg tror vi tar to partier denne uka, til vanlig tid mandag og tirsdag for å unngå konflikt med fotball.

Deretter tror jeg det er på tide å ta sommerferie fra allidretten.

Kontingent 2019

 
Medlemskontingent 2019 Nidelv il
Medlemskontingenten skal nå være sendt ut til alle. Håper du betaler din kontingent så snart som mulig slik at vi kan opprettholde et godt tilbud for barn og unge i vårt nærmiljø. På forhånd takk !
Ubetalt beløp: 80750
Ubetalt antall: 255
Betalt beløp: 173050
Betalt antall: 477
 

SMS "Grasrotandel 947307576" til 2020


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift